Fashion Snoops.com

Fashionsnoops.com is een toonaangevende wereldwijde online service voor trendvoorspelling en modetrendanalyse. Deze service wordt aangeboden voor dames, jonge dames, mannen, jonge mannen, kinderen, baby- & kindervoeding markten, evenals denim en accessoires, beauty en thuis.

De hoofdzetel van het bedrijf is in New York en er zijn wereldwijd kantoren en onderzoekers. Fashionsnoops.com werd gesticht door ervaren ontwerpers en merchandisers met als doel praktische inspiratiebronnen te bieden aan creatieve teams in mode- en licentiebedrijven. Via zijn Creative Services Division gaat Fashion Snoops  verder dan een eenvoudig Internet aanbod en biedt het een een breed scala van consulting en uitbestede diensten aan op het gebied van onderzoek, ontwerp, merchandising, styling en grafisch ontwerp. Het online platform voor modetrendvoorspelling verleent diensten aan duizenden professionals over de  wereld die werkzaam zijn in mode, accessoires, beauty, interieur en consumptieproducten. Up-to-the moment en onmiddellijk concreet bruikbare informatie wordt tot aan de werkdesk gebracht met als doel de merken van de klant te versterken.

Beroemd om zijn visuele benadering, eenvoudige navigatie en gerichte trendbegeleiding, is Fashionsnoops.com een op abonnementformules gebaseerde service beschikbaar in verschillende aanpasbare pakketten op basis van het aantal gebruikers. Er wordt gewerkt met vrij combineerbare modules: Fashionsnoops.com biedt specifieke inzichten in verschillende markten en geselecteerde informatie afkomstig uit de internationale catwalks, beurzen en retail. Hieraan worden diepgravende trendvoorspellingen gekoppeld over designthema's, kleuren, sleutelmodellen, grafische ontwerpen, materialen en nog veel meer.

De volgende generatie van trendvoorspellingen sturen

Via een holistische benadering van cultuur tot product geven wij onze klanten krachtige instrumenten om innovatieve producten te ontwerpen en op de markt te brengen die nauw aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van de consument.

EXPLOREER: http://www.fashionsnoops.com/

Sterke punten van de service:   

  • Zeer uitgebreid actiegebied: miljoenen reeds beschikbare afbeeldingen worden elk seizoen aangevuld met honderdduizenden hoge-resolutie foto's  van catwalks, detailhandels, beurzen en straatscènes.    
  • Marktfocus: Alle rapporten op de site zijn opgesteld door unieke redacties met markt specifieke focus en expertise.    
  • Diepteanalyse: Van lange-termijn prognoses (24 maanden voorafgaand aan het seizoen) tot de validatie van het einde van het seizoen van een trend worden alle aspecten van de cyclus geëvalueerd: van inspirerende thema's over kleuren en paletten, sleutelmodellen, grafisch ontwerp, stoffen, materialen en nog veel meer.
  • Geavanceerde online instrumenten: met inbegrip van een notaboek-systeem, sfeerbeelden ontwerper, dynamische zoom, PDF-downloads, downloadbare vector schetsen, originele ontwerpen en nog veel meer.    
  • Grafische bibliotheek: 30.000 downloadbare prints & schetsen  
  • Dagelijkse updates: Om de gebruikers een authentieke en directe visie van de wereldwijde modetrends te geven zonder het kantoor te moeten verlaten


Bekijk het op: http://www.fashionsnoops.com/

Fashion Snoops biedt abonnementen op basis van door de klant à la carte gekozen diensten en het aantal gebruikers. Voor verdere vragen, een presentatie bij u thuis of een webinar kunt u contact opnemen met ons via:

tel: +32 9 224 43 87 of mail naar: info@modeinfo.be