Trend Union Trends & Textiles AW 25/26 - PARIS

Ervaar de allernieuwste trends met de algemene Trend Forecast Tool van Trend Union


Ontsluit de geheimen van wereldwijde trends met de General Trend Forecasting Tool van Trend Union, uw ultieme hulpmiddel voor het decoderen van macrotrends en het stimuleren van innovatie in design en marketing. Deze tool is gemaakt om professionals uit de hele branche te inspireren en te informeren en is uw paspoort om de trends voor te blijven. Deze tool, die elke zes maanden wordt ontworpen door de visionaire Lidewij Edelkoort, legt de essentie van evoluerende trends vast met precisie en inzicht.


Onze voorspellingstool drukt macrotrends uit door middel van een boeiende mix van inspirerende visuals, boeiende tekst en strategische trefwoorden en verlicht het pad voor de toekomst voor sectoren wereldwijd. Verken een rijk tapijt van kleurencombinaties en textielstalen uit alle hoeken van de wereld, die een uitgebreid beeld geven van veranderende smaken en voorkeuren. 


Onze prognose omvat mode, accessoires, textiel, consumentenarchetypes en styling en is een uitgebreide gids op maat voor alle niveaus van de ontwerp en handels keten. Van ontwerp en inkoop tot productie, verkoop en marketing, onze tool dient als leidraad voor ontwikkeling, zodat uw team weloverwogen beslissingen kan nemen en strategische groei kan stimuleren.


Binnenin vind je trendverhalen vergezeld van inspirerende teksten, stemmingsverhogende visuals, opvallende foto's, patronen en kleuren die zich manifesteren in weelderige katoenen materialen en materiaalstalen. Dit uitbundige en uitgebreide trendboek biedt een specifieke, commerciële en unieke kijk op het nieuwste seizoen, zodat u een concurrentievoordeel hebt in de dynamische markt van vandaag.


Uitgegeven in beperkte oplage en zorgvuldig vervaardigd in het hart van Parijs, is elke editie meer dan een boek - het is een echt collector's item, een bewijs van de kruising van kunstzinnigheid en commercie.


Bekijk de toekomst van design en marketing met Trend Union's General Trend Forecasting Tool. Geef samen met ons vandaag vorm aan de trends van morgen.